Rally


Men det var nära att Jocke Halvarsson och Annsofi Wikström Ljusdals MS skulle tagit hand om första platsen nu när de bytt klass. Men tyvärr tuggar man snö i sin våldsamma attack här på andra sträcka och tappar värdefulla sekunder och slutar nu på en andra plats.



Kristider för SAAB som nu kommit på hur de ska kunna sälja bilarna till halva priset. Vi får hoppas att det blir en succé.

Rally

Idag va de rally för hela slanten ;)...
Skojj skojj va de iaf..
Började me att ja trodde att vi skulle åka av redan i en kurva i början av första sträckan men de gick bra ;) så när den sträckan va avklarad så ledde vi , men sedan på andra va vi av i vallen å de blev alldeles snöigt, såg inte mkt kan ja lova.. hee.. sen så missade han lite växlar så de slutade med en andra plats.. men men sånt som händer, blir nog kanske åkning i ilsbo nästa helg också om bilen e hel efter att Jocke å Bergvik åkt FM på lördag i Järbo, de återstår å se;)

Men nu skall ja ta å hoppa in i duschen å sedan käka lite glass..

Älskar dej jocke <3<3


Äntligen helg....

Och de betyder....

Lördag: Hem te mammsen å tvätta, de är ett MÅSTE hehe har ju knappt någe rena kläder har ja märkt.. så då blir de en sväng te jarse imorrn, busa lite med linus å så ^^ sen blir de nog å ta de lugnt å fixa lite inför söndagen

Söndag: Rally för hela slanten ;D ja å jocke ska åka, ska bli så jäkla skoj.. så kom te Föne vet ja ;) klockan 12 på sönda.. kommer å bli skoj ;)

Mångag:
Då är de skola igen =P nu vill ja att den skall bli överstökad så att man kan hitta på någe annat, men vad? =P de är den stora frågan.....



Jocke Halvarsson Älskar dej så mkt, du betyder ALLT för mig <3

Helgen

Rally för hela slante i Lördags.. ;) skojj skojj... bilder finns på jhalvarssonmotorsport.zoomin.se
Va ju superväder oxå så väldigt skönt å vara ute.. igår gjorde ja inte så mkt va hemma å myste med Älsklingen...
Nu sitter ja hemma hos mamma, gjort klart Naturkunskapen å En pedagogiskledarskapsuppgift.. skönt att få lite klart nu..
Känns som ja ligger efter i massa.. men nu har ja ju iaf fått lite överstökat iaf....

Vilken underbar helg =)

Började med att i lördas så åkte vi på rally te Sandviken/Ockelbo..
Älsklingen å Bergvik vann överlägset.. skojj skojj.. kul att de funkade bra med nya bilen å i en ny serie.. ;D
Kunde ju inte ha sluta bättre. .hehe..
Sen igår va ja å Carro te Jarse å tränade me dom.. fy faan va skojj vi hade ;D alla e så undert trevliga.. man känner sig välkommen där kan ja lova.. så nu ska vi fundera lite.. hihi.. å på freda skall ja å carro ner te Bollnäs å kika på cupen där ;)
Och på lördag blir de rally i Hudik ;D Hälsinge rallyt (Supercupen) ska bli väldigt skojj. sen på kvällen blir de nog travgalan

Ne nu ska ja kila å göra lite nytta....

Saknar dej Älskling <3<3

Beslutsångest =P

Ska ja eller ska ja inte...
Ikväll eller på sönda? åhh va ja har beslutsångest nu kan ja lova..
Borde kanske åka dit å kika iaf.. å sen får man se om de blir å börja träna med dom sen oxå.. vore väldigt skojj egentligen.. hehe.. Johnny ringde igår å fråga om ja skulle komma idag, dom hade prata om de på träningen i söndas..
Men ja vet inte hur ja ska göra .. hmmmmmmm

Älskar dej Jocke<3

RSS 2.0